۰۵۱۵۶۷۲۸۸۱۴
خراسان رضوی شهرک صنعتی مه ولات فاز ۱
mahangostar@mail.com

فواید و خواص پسته برای پوست، مو و سلامتی و عوارض مصرف پسته

پسته یکی از اعضای مهم و ثابت آجیل ایرانی است که میزان پتاسیم آن با این جثه کوچک برابر با پتاسیم پرتقال است و به علت داشتن مواد مغذی از اهمیت بسیاری برخوردار است. استان کرمان و شهرستان رفسنجان، مراکز اصلی تولید پسته در ایران به شمار می آیند. پسته، عضو ثابت آجیل با وجود جثه کوچک خود سرشار از منابع مفید و مغذی برای سلامتی انسان است؛ در ادامه این بخش از سلامت نمناک خواص مفید و دارویی این میوه به همراه مضرات آن را بررسی خواهیم کرد.

ارزش غذایی پسته

پسته حاوی مواد مغذی، مانند:

  • کربوهیدرات ها، پروتئین، اسیدهای آمینه، چربی و فیبرهای رژیمی می باشد.
  • پسته همچنین غنی از مواد معدنی، پتاسیم، آهن، کلسیم، روی، مس و سدیم است.
  • این آجیل، دارای ویتامین های ضروری، مانند:ویتامین C، B6، A، K، تیامین، فولات، کولین، اسید و بتایین است.

در 100 گرم مغز پسته منابع زیر موجود است:

  • مواد چرب 54 گرم
  • کلسیم 130 میلی گرم
  • فسفر 500 میلی گرم
  • آهن 7/5 میلی گرم
  • مواد نشاسته ای 15 گرم
  • آب 5/2 گرم
  • پروتئین 20 گرم
  • پتاسیم 950 میلی گرم
  • ویتامین آ 230 واحد
  • ویتامین ب 1 0/7 میلی گرم
  • ویتامین ب 3 1/5 میلی گرم
سبد خرید
خانه
حساب کاربری
0
سبد خرید
جستجوی محصول
فیلدهای نمایش داده شده را انتخاب کنید. دیگران مخفی خواهند شد. برای تنظیم مجدد سفارش ، بکشید و رها کنید.
  • عکس
  • شناسه محصول
  • امتیاز
  • قیمت
  • در انبار
  • موجودی
  • افزودن به سبد خرید
  • توضیحات
  • محتوا
  • عرض
  • اندازه
  • تنظیمات بیشتر
  • ویژگی ها
  • Custom attributes
  • زمینه های دلخواه
برای پنهان کردن نوار مقایسه، بیرون را کلیک کنید
مقایسه
مقایسه ×
Let's Compare! Continue shopping